Tuesday, 31 January 2012

Dapat Guna Makmal ICT Baru!!

Assalam Reader

Yippiiiiiiii.......kat skolah tadi dapat guna makmal baru......kelas aq ade 40 org murid.....pc ade 40 jugak.....huhu....1 sorang guna....tapi ade 8 pc x leh guna...1 je yg sorang tapi dia guna jenis yg bersambong tuh.....kalau 1 pc sorang sederet barisan tu akan rosak.....pastu cg suh sape x dek pc pegi kat kawan2.....nasib baik x dek org g kat aq lau tida....mesti x suka....tapi hari ni just buat microsoft powerpoint 2010 dulu n test ape2 yg patot.....yg best nye cg bole anta meseg kepada semua pc serentak.....and murid pon bole balas....tapi ramai sangat pulak yg balas jadi cg kata jgn anta meseg lagi.....haha.....mana x happy sebab selama ni asyik kongsi je....aq jarang nak dapat guna.....sebab tu bila dapat pc baru ni happy....n nak ucapkan thx jugak kepada kawan2 yg tidak menuju kepada pc aq * semua x suka kan lau kena kongsi *..... n kalau x silap kelas aq yg pertama guna makmal tu.....

oklah tu saja.....bubye......

0 comments:

Post a Comment