Saturday, 25 February 2012

Upgrade Blog Ku~

Assalam Reader

buat org yg pertama kali dtg mesti x rasa ape2 kelainan......btw sebenarnya aku dh tuka banyak sangat......jadi lain sesangat blog skang.....

antara yg aku tuka ialah:

-template (dari warna itam kosong kepada merah/putih bentuk love)
-shoutbox (dari shoutbox biasa kini di tepi sebelah kanan)
-love (dulu ade love klip klap tuh,pastu aku buang,baru smart)
-lagu (dulu lagu on sendiri n 80 volume....sekarang x on sendiri n 50 je volume)

senarai di atas ni la yg aku tuka......rasanya tu je....x dek dah yg lain....aku buang love tuh sebab rasa cam berat je blog ......lagipon kan ade love tepi dh n bubble.....n lagu aku wat gitu sebab setengah org x suka bising n x suka auto start......jadi aku bukan no auto start supaya sape yg nak dengar baru tekan start......ok bye semua...Nite

4 comments:

  1. bagus buat no auto start hehe...
    sy lak suke tukar header. ihik

    ReplyDelete
  2. haha...sama la....ni header yg ketiga sy kat atas tuh.....

    ReplyDelete